.

PJ Producten, Nuth

Gepubliceerd op 27/07/2021

Print Afdrukken

Karin en Paul Janssen van PJ Producten te Nuth hebben zich ook aangesloten bij het grossiersnetwerk van Autodistribution Nederland. “Al sinds de start van ons bedrijf in 2004 is de samenwerking met Doyen Auto / Autodistribution Nederland goed. Het is een samenwerking die voor de beiden partijen gebaseerd is op vertrouwen en de toekomst. Geen korte termijn visie en geen dwingende voorwaarden maar wel services waar wij onze klanten ook mee verder helpen. Dat is ook de reden dat we ons hebben aangesloten. Binnen dit netwerk kun je zelfstandig blijven groeien door de samenwerking met Autodistributeur en de leden. De onderlinge contacten zijn prettig, open en praktisch, daar kunnen we op bouwen".

Onze leveranciers

    Newsflash

    Newsflash

    Ontvang ons nieuws & handige tips