.

van Essen Automotive, Enschede

Gepubliceerd op 18/03/2021

Print Afdrukken

Sjoerd Oosterbaan en Nelis Mourik van Van Essen Automotive te Enschede worden ook lid van Autodistribution Nederland.
“We werken al nauw samen met enkele API / Autodistribution grossiers in de regio. We hebben nou eenmaal vaak dezelfde uitdagingen in de bedrijfsvoering op allerlei vlakken. De kansen die er zijn in de markt voor onafhankelijk en zelfstandige grossiers zijn ook landelijk vergelijkbaar. Dat we de krachten binnen het netwerk van Autodistribution actief bundelen om zowel de uitdagingen als de kansen samen te delen is niet alleen efficient maar ook nog eens echt leuk om te doen. We worden er blij van als anderen onze uitdagingen herkennen en als we een ander kunnen helpen met info die zij nog niet hadden.

Onze leveranciers

    Newsflash

    Newsflash

    Ontvang ons nieuws & handige tips