.

Growa Automaterialen, Lochem en Lichtenvoorde

Gepubliceerd op 18/03/2021

Print Afdrukken

Renzo Wasseveld van Growa Lochem en Growa Lichtenvoorde over zijn deelname aan Autodistribution:
“Stilstand is achteruitgang dus we moeten mee met de ontwikkelingen. Een garageconcept als AD Garage is voor onze klanten echt interessant. Ook voor hen geldt dat zelfstandig blijven ondernemen een mooi streven is maar het mag de toekomst van het bedrijf niet in de weg staan. Alleen al door zaken te doen met een Autodistribution grossier blijft de garagist baas in eigen bedrijf. Wij zoeken samen met de klant naar de beste oplossing. Wij werken met onze klanten zoals Autodistribution Nederland werkt met ons. Wij doen zaken met mensen, niet met een bedrijf''.

Onze leveranciers

    Newsflash

    Newsflash

    Ontvang ons nieuws & handige tips